Ny design



Ny design inget speciellt, ville bara ändra lite. Är sjukt trött nu och ska kolla andra avenyn och sen sova, drar in till stan en sväng med mamma imårgon för att inhandla till lördag kväll, ja vad händer då?


Svar på tal.

Någon frågade mig var jag köpt min mini volimuzer (i detta inlägg) Det är köpt på en frisörsalong och kostade endast 9.90 € (cirka 100 kronor) den är alltså sjukt billig och det är verklige något jag rekomenderar. Borde finnas i vilken frisörsalong som helst i sverige bara att gå in och fråga :)

Lov!

Äntligen påsklov och jag ska... ha roligt :D

Bror fyller

Bror fyller 10 år idag grattis :)
Ikväll ska vi ha släktkalas och så måste jag å dela ut böcker på nån altarläsning för rippi -.-
Ser ut att bli dålig uppdatering idag, men imårgon får vi lov uberskönt.

Kommer inte på nåt ..?

Natalie och jennifer kom ju till mitt ikväll, har serri inte haft så här roligt på länge ;) nu får ni lite bilder.


haha stålmannen själv elr ? ;D

jennifer med mina snygga innebandyglasögon

make some voofles ;))


ja ni får inte se hur dom blev, dom smakade omelett, men dom var goda ändå nu ska jag läsa på historia förhör och sen sova.

"jag-är-nyttig-idag..."




gjorde ihop nån "fruktsmörja" äppel,päron,banan, sjukt gott men nu är jag mätt, hur kan man bli mätt av frukt.
Men iaf är det ju söndag = slappdag. Eller Natalie och Jennifer kommer till mitt ikväll och gör våfflor (haha jag är sååå nyttig) för det blev inget på våffeldagen.

Löshår, Nail hair.



Har bestämt mig för nu att jag ska beställa efter detta hårförlängningspaket på sommaren när jag fått mina pengar. Håret kommer bli sjukt tjockt <3

Finns det nån som haft detta, och tappar man mycket hår när man tar ur det?

Disco

ska snart dra iväg på disco med natalie, så ni får ha det så bra, det ska iaf jag :)




Orkar inte ta nån "outfit bild" så det här är det enda ni får :)

Träningar

Ska snart på dansträningar får se om mina fötter håller där, fick ju sluta i innebandy pga fötterna, sugande.
Idag är det iaf våffeldagen, har ni ätit massa våfflor nudå? ;) själv har jag inte ätit några ännu men ska senare ikväll.


ni får nöja er med en fin paint bild.

Skolkonsert

Gömde helt bort att ladda upp bilder från konserten vi hade, men ni kan få ett youtube-klipp iaf, slutet är lite konstig.
Låten heter Heaven's on Fire.



Så himla trött nu...

har suttit och försökt göra en ny blogg för min bloggadress är störande, vill ha carolinalangsjo.blogg.se istället, men det blev nåt fel så får fortsätta ha denna då istället lika bra det ändå, lite tråkigt att börja på nya inlägg och sånt.


Nåjaa, ska läsa bloggar och sen kalle anka, har inte nån lust att göra nånting nu alls så.


btw, äntligen har natalie gjort en blogg EN FEET LÄNK





Trögt

Ursäkta, min uppdatering har varit lite upp och ner men har varit till stan, umgåst mycket med natalie, men nu kommer iaf bilder från idag. Ska snart vara med natalie.. igen ja ;)

här i finland bjuder vi på oss själva.



Pallennnnnsss

Ja, snart ska jag och natalie till pallenas och köpa gooodis, det blev inget igår :(( iaf så köper vi påskgodis liiite i förväg men who cares,och jag vet att ni gillar mina inlägg utan bilder ;) iaf så ska jag försöka va lite aktiv med kameran, loovar. Pöss <3

Nya skor


Juste, glömde helt bort visa mina skor som jag köpte, snygga är dom, kommer från Din Sko.




Vet inte vad jag ska göra ikväll, jennifer kommer kanske ut, får se, Iaf är jag väääldigt godissugen nu får se om jag åker nånstans och köper.



Bilder från uleoborg

Nu kommer bilderna från uleoborg som jag lovade er :)


vi åkte ju till ett simställe som hette eden och sov där en natt, otroligt fint är det där



jag och min lillebror




på kvällen gick jag och mamma o kolla runt lite



toaletten på hotellrummet var ju sjukt snyggare än den vi har hemma ;)




hotellrummet


detta köpte jag. mini volumizer, hårfärg, 2 st pieces, solbrillor.



Orkar inte ladda upp mera bilder nu, men det kommer kanske från konserten senare ikväll elr imårgon. Ska duscha nu så hörs senare :)

Hemma nu

Är äntligen hemma nu, ja vad brukar man säga borta bra men hemma bäst ;) Har haft sjukt roligt iaf, hittade inte så mycket men bilder kommer imårgon.

Fullt upp..

Har inte hunnit med uppdatering så mycket denna vecka, för det är fullt upp och väldigt stressigt, ska ha konsert imårgon och vet absolut inte hur det ska gå. Åker till Uleoborg på fredag. Så jag vet inte om jag hinner uppdatera mer förens jag kommer hem på lördag elr. söndag. Då kommer MASSA bilder också kan jag lova. Har också märk att statistiken har sjunkt en hel del, och förlåt att jag inte uppdaterat.

Tik Tok

Är hemma från skolan idag, för jag mådde dåligt, det är tråkigt att sitta hemma hela tiden -.- Vet noll vad jag ska göra, sova? Nej ska no kolla vad jag behöver inhandla vid uleoborg på fredag och lördag.


140310

Har inte uppdaterat nåt i helgen, hade ingen lust, och fullt upp. Uppträdandet gick sjukt dåligt för mig i fredags, men annars var dte roligt, i lördags sov jag hos nattis, och nu imårn var jag tvungen att gå till kyrkan för rippi. Bilder kommer sen för min kamera är hos nattis, men ska träffa henne sen idag.

Dagens Outfit




Varit på dansträningar idag och fick reda på att dansgruppen ska uppträda imårgon, men det lär nog bli roligt :)
Så då får ni väl antagligen bilder. Sitter här och hör på Kesha, och ska se paradise hotel.
Jag vet att min uppdatering inte är så bra men skoldagarna är långa och trötta, så jag skyller på dom ;)

Solarium

Komm nyss hem från stan, köpte brun utan sol, har också varit på solarium och ätit på donken med natalie, roligt vare :) annars var skolan väldit tråkig och jobbig så nu ska jag bara slappa och kolla på Paradise Hotel och Andra avenyn, så ni får hade så bra :)

"Kommer inte på nån rubrik"

Fick stegring imårse men åkte till skolan ändå för att gå på musikövning. Så det blev inget solarie idag men kanske imårgon om jag är frisk. Nu ska jag bara chilla är otroligt trött och ska kanske sova också.

Satt för en stund sen och kolla på kläder skulle inte vara helt fel att ha detta en dag i sommar : ))

BUS

Har nyss lagt brun utan sol, man vill ju vara brun när man åker till eden ;)) oj glömde jag säga att jag åker till oulu nästa vecka? iaf sover jag en natt där, fredag bada, bada, badaa... lördag, bada + shopping, najs najs (Y)



Jag ändvänder mig utav NIVEA BUS, (haha fjortis utan rand ;))



Btw, som ni ser så har jag gjort en ny header, Och du som skulle göra designen åt mig om du ser dethär så behöver du inte börja på den för jag har börjat fatta på HTML koder nu så jag gör den själv :))

Skolaaa

Första skoldagen sög brutalt. Snart ska jag iaf till natalies ska ha massa roligt och imårgon åker vi kanske in till stan för att sola på solarium, najjs.

Btw, försöker fixa bilderna så ni får dom snart.

Bio med natalie

Ska på bio med natalie, haha alltid när jag ska på bio med henne bestämmer vi det på samma dag det har alltid vart så : )) Men vi ska iaf se  I love You Phillip Morris, nån som sett den, och är den bra ??
Tror inte att det blir nån mer bloggning idag, men denna vecka som kommer tror jag att jag ska ha fixat så jag kan ha bilder till datan igen.


I love you phillip Morris.

Sjukt glad nu



Ser ni, blir sjukt glad att det börjar gå bra, det finns säkert många som tycker att detta är jätte lite men jag har börjat blogga nyss och är inte så van så jag blir sjukt glad :)) Ursäkta om jag inte svarat på kommentarer riktit men nu går det inte datan är lite krånglig, men dom kmr.

Nu ska jag iaf se på systrar i jeans 2 älskar dom filmerna sjukt äckligt bra är dom :))

Sista dagen

Sista dagen av sportlovet nudå, blir bara att sitta hemma, elr sen åker jag väl iväg och träffar natalie. Jag har absolut ingen lust att skriva i bloggen nu när jag inte har några bilder. Nåja får se vad jag hittar på idag sen.

Väntan på sonja

Har jysst kollat en film och nu väntar jag på att sonja ska komma hit, skulle egentligen till hennes men det blev inte så. har inga bilder nu jysst för att det blir så krångligt nu när nångting (?) är sönder, nåja hoppas ni får en trevlig lördagskväll för det ska iaf jag ha!

Freeedag

Fått sova länge idag för en gångs skull steg upp för en stund sen, och fick veta senare igår att kameran inte är sönder, elr vi vet inte felet men på mammas data kan man lägga in kort men på min blir bilderna randiga? men ändå kan jag sätta in tex. låtar till min mp3 genom samma USB port ?
Nåja iaf så ska vi få främmande ikväll, haha elin du kmr inte få ditt brunkräm idag ;))
Mamma kom hem från stan, med hårspray och godis, det är ju fredag så det kan behövas.


Btw, fick hör nu av mamma att kent inte kommer spela i helsingfors idag, för dom hade inte fått deras intstrumment när deras färja inte kom fram så det blir spelning på söndag istället, skulle egentligen gå dit men mamma tyckte inte att jag inte hade varit riktigt snäll (a) så det blir inge kent för mig -.-



Bra att komma ihåg vid makeup

Min kamera är tydligen sönder så måste lämna in den imårgon, kul kul -.-. Nåja tänkte iaf lägga in ett litet sminktips.


Hemma från vasa

kom hem en 4 tiden hittade inte så mycket men roligt var det iaf. Btw, så är jag lite seg med bloggningen nu när det är sportlov ; ))


roligt när det inte går att ladda upp bilder då -.- nåjaa ni får dom nån annan gång men köpte iaf 2 tröjor och 2 toppar + ett par leggings.

Taggad.

Är sjukt pepp nu, skall ju som sakt till vasa imåron kmr bli asroligt : D Iaf kom jag nyss hem från elins/assis kolla film, nörda, åt, m.m.
Har huvudvärk, beror kanske på för att jag inte har druckit kaffe idag ännu men jag är trött också och orkar inte göra nått så de blir nog senare ikväll. Hade bra nudå, tror inte jag uppdaterar mera nu förens jag kommer hem imårgon. ;))

Ingen rubrik.

Blir hemma dag för min del är trött, (glömde jag säga att jag har sportlov) druckit flera koppar kaffe ska kanske snart ta och se på "sex and the city". Iaf tänkte jag visa ett foto från dansen som jag fick nu av natalie.


(jag är den med vit, och har en bandana på huvet)

Tuuri.

Kom jysst hem från tuuri, (ett "köpcentrum" i finland) köpte inte så mycket ska ju ändå till vasa på torsdag med elin : DD

mjukisbyxor, tuggumi, sims H&M, ansiktsmask.



+ att jag fick ett försenat H&M paket med ett par capribyxor, men nu vill inte blogg.se sammarbeta med mej så det bler ingen bild av dom, kanske senare.


+ att jag ska göra läppiercing till sommaren, kanske, om jag är sneeel : ))


RSS 2.0