Hemma.

Nu är jag hemma från sonjas var askul, och uptträdandet gick väl sådär, men det var ju ändå första gången, nu ska jag chilla bara är jävligt trött.

Dans.

Ska snart på dansen vi ska uppträda är jävligt nervös, men måste och äta nu så, hörs kanske när jag kommer hem, ska iaf och sova till sonjas sen, Hejpps!

Hemma idag.

Det blev att jag stanna hemma från skolan idag, eftersom jag skulle till läkaren för att jag varit sjuk så mycket, hittade inget fel men dom skickade ett prov till labben så får väl svar om några dagar, men det blir iaf att möta upp natalie vid en halv 4 tiden så åker vi till hennes och sen blir det dansträning.




bilden är från förra veckan.

Sonia Rykiel

När jag skulle kolla kläder på H&M såg jag att det har kommit ett nyt märke "sonia rykiel". Vad tycker ni om det själv tycker jag att deras kläder är väldit bra. + att det har kommit löshår till H&M, hiss eller diss? själv tycker jag hiss





dock är det syntet.


Wednesday.

Tänkte jag skulle gå och sova men kom på att jag hade engelska läxa till imårgon *suck* Imårgon är det sista dansträningen före vi uppträder på lördag, herregud hur skall det sluta?? :O nåja nu måste jag iaf göra läxan sen sova ZZzzZzzzZ... får se om jag hinner med nåt inlägg imårgon.

Pink.



bilden är typ 1-2 år gammal, men jag saknar mitt rosa hår (ja jag har haft rosa, bilden e dock redigerad rosa eftersom jag inte hittade nån bild från då jag var rosa) har dock sakt åt mamma redan att jag ska färga igen till sommaren, det är roligare att ha nåt som inte alla andra har ;))

230210.

Usch vad trött jag är blev ingen uppdatering igår eftersom jag inte var på humör och är inte riktigt idag det hlr, men iaf var jag på träningar (kollade dock på eftersom jag är förkyld). Nu ska jag läsa på finska prov eller kolla nån film. sen sova.

när jag kom hem hade mamma köpt hårspray och brunkräm + en vit topp till dansen, thx :)

Gammalt från 2009.



Dreamer.

Kom hem från mormors för cirka 2 timmar sen, men har inte orkat uppdatera, men iaf så firade vi henne och for ut och äta, gott gott ;)) Gårkvällen var awsome, tänkte ladda upp några bilder.

jennifer som fyllde år.



Simon och sarah. Vi kolla på film också sen.



ja benna var också där men jag orkar inte ladda upp fler bilder, för datan är slö.

åker nu.

åker om cirka 15 minuter så ni får ha en bra kväll så hörs vi sen :))


Parfym.

Hann inte blogga mer igår eftersom jag for till sonjas med några andra tjejer.
Men tänkte visa mitt nya parfym som storsyrran har köpt åt mig (dock för mina egna pengar) det är sjukt billigt bara 3,95 € (ca 40 kr)  och luktar gott, det är köpt från seppälä, en butik som bara finns här i finland så vet inte var i sverige man kan köpa det, elr om det finns ens där.




Borde ställa mig nångång snart också för ska på jennifers, "fest" elr ja hon fyller iaf år snart så ;))men tar iaf med kameran så bilder kmr sen.


Heeelg.

Blev ingen uppdatering igår eftersom jag hade fullt upp, friluftsdag och sen dans, kommer antagligen inte komma några bilder från friluftsdagen för dom blev inge bra. Nu är det iaf helg och jag vet ännu inte vad jag ska göra ikväll men det lär ses, ha en trevlig helg iaf :))

Onsdag.

Kom jysst hem från stan med mamma. Imårgon är det friluftsdag så blir väl bowling och boxning då. Ska ladda kameran så jag tar med den så får ni se bilder sen imårgon. Hade :))

Köpte ett rosettdieadem. + present till jennifer men den kan jag ju inte ladda upp ;))

Nytt.

Ändrat om lite i designen (mina vänner lär nog bli chokade när dom ser att den är rosa ;)) och det har också kommit upp en ny kategori "sminktips". Ska också göra en ny header, för den jag har nu är ugly :S Men jag tror nog inte jag orkar göra nåt mer med det ikväll, ska sova, jag jag älskar att sova :'))

Sminktips: Solpuder.






Tänkte ge er lite sminktips om solpuder nu.



Solpuder kan användas på många sätt. Det ger frisk glöd åt ansiktet, men kan också användas för att framhäva och dölja ansiktsdrag. Solpuder kan även användas för att jämna ut gränsen mellan ansiktsmakeupen och huden på halsen.

– Använd en tjock puderborste, ju tjockare desto bättre. En tjock borste jämnar ut färgkontraster bättre än en tunn borste. Det samma gäller för rouge. Blås försiktigt bort överflödig färg från borsten innan du applicerar Solpuder i ansiktet. Pudret fördelas då jämnare på huden.

– Börja från kindbenens yttre del. Svep försiktigt mot ansiktets mitt. Pudret kan också appliceras på hakan, på näsryggen och mot tinningarna. Där träffar också solens strålar först.

– Solpuder kan också tona ner eller dölja en dubbelhaka. Det kan också användas för att näsan ska se smalare ut. Applicera då pudret på båda sidor om näsryggen. Jämna försiktigt ut eventuella färgkontraster. Om man använt för mycket puder ser ansiktet lätt smutsigt ut.

– På sommaren räcker en fuktighetscrème och Solpuder som makeup. Nyansen påminner då om en lätt solbränna.

– Solpuder kan också användas tillsammans med rouge. Applicera Solpuder på nedre delen av kindbenen och rouge på den övre. Använd hellre för lite än för mycket.

- Solpuder kan även användas som ögonskugga.


Hoppas det hjälpte :))

Tisdag.

Kom jysst hem från skolan, vet inte vad jag ska göra idag, det är ju trotsallt fastlagstidagen (staving?) men vi får se.
Det blir ett inlägg utan bild idag, för har inte fotat nåt nytt, kommer kanske nått sminktips ikväll, men lovar inget, ses!

Jag är med i Tävling.

Jag är med i en tävling på paow där man kan vinna nån loreal produkt, jag har valt denna produkt.
motivering: Jag har alltid haft en dålig foundation (stavning?), och jag har verkligen en ojämn och ful hy, med massa röda fläckar. Och nu håller min foundation på att ta slut jusst och jag har verkligen INGA pengar att köpa ny nu, och ingen kan betala, så jag behöver denna verkligen :]]


Läs,se och lär.

Skulle gå in på "designa din blogg" så såg jag att han hade skrivit ett inlägg om detta:
http://www.throng.co.nz/files/u2/terminator.jpg  (kolla inte om du är känslig, jag kunde inte kolla igenom den helt)
Det är så jävla synd om dom djuren, tänk att bli pälsade helt levande, bara för att vi människor ska ha nåt att se bra ut i, Nejj usch jag skulle aldrig kunna tänka mej gå med en pälsjacka.

Vändagen.

Steg upp imårse för att åka och kolla på lagets match, (själv kunde jag inte spela för jag är förkyld) som förlora med 2-0 men, Ni var bra ändå:))
Sen efter for jag och mamma efter rolls, å nu är jag jävlans mätt. Dock är det ju vändagen idag också.
Vad ska ni göra? Och ha en bra vändag :))



Bilden är inte från idag, men det vsar en gång när vi var på turnering.

Stan med mamma.

Är frisk nu elr fortfarande förkyld. Men det blev iaf en sväng in till stan idag med mamma för att handla en ny jacka. Hittade inte den jag skulle ha så det blev en annan istället. Det är så härligt och soligt väder ute så jag tror jag ska gå ut nu och fota elr nåt annat rooligt :))


Jacka ser ut att vara värsta fettot på bilden, men den är inte det ;))

Sjuk igen..

Nu har jag gått och blivit sjuk igen, så går det när man har på sig vårjacka mitt i vintern ;))
Men iaf så var jag till musses igår och färga hennes hår.
Nu ska jag gå och sova igen är sjukt trött och uppdateringen har varit seg.

Btw, så kan ni följa mig via bloglovin' nu också.

Måndag.

Gårkvällen åkte jag till elins och kolla på film vi kolla på "Nothing hill" den är sjukt bra :))
Efter skolan idag åkte jag till stan för att köpa nya skor, Hittade fake converse. Nu ska jag typ se på film elr nåt, hade bra! :))


skorna.

Gossip Girl.

Har laddat ner gossip girl och ska nu se filmen, har aldrig sett nått av GG. Så det ska bli rooligt, men vi ses sen och jag laddar upp bilderna från matchen när jag ork sätta in dom till datan ;))


Lördag.

Kom nyss hem från matchen. första förlorade vi med 5-1, andra minns jag inte. Bilder kommer upp imårgon, för jag orkar inte ladda upp nu eftersom jag är trött och vill sova, men ni ska ha det så bra.

Ny Header.

jag som ni ser så har jag gjort en ny header.
Var på träningar idag, var hur trött som helst. Blir match imårgon måste åtminstone stiga upp halv 7 -.-'
Men nu ska jag bara chilla och sen sova.

Have 2 have

Sitter runt och kollar på skor hittade ett par snygga,  för bara 240 kr. Funderar starkt på att beställa dom ;))


Du hittar dom på have2have.se

RSS 2.0